• 500 utbildade organisationer sedan start
  • 99,3% rekommenderar sin kurs till en kollega
  • Erfarna experter som utbildar

Kämpar din organisation med att hantera många strategiska projekt samtidigt, där alla verkar lika viktiga? Är det utmanande att välja och prioritera projekt som bäst stödjer era mål? Då är detta webbinarium för dig!

Välkommen till ett engagerande webbinarium där vi visar hur du kan strukturera din projektportfölj med strategisk styrning. Lär dig metoder för att prioritera och välja rätt projekt samt hur AI kan förbättra beslutsfattandet genom dataanalys. Få insikter och konkreta tips från kursledarna Michael Mirbaha och Hannes Göbel som du direkt kan applicera i din verksamhet.

Webbinariet vänder sig till dig som är beslutsfattare eller innehar en ledande roll och som söker en djupare förståelse för hur projektportföljstyrning kan stärka din organisations förmåga att uppnå sina mål. Oavsett om du definierar strategiska riktningar och mål, eller om du ansvarar för den operativa förvaltningen av dessa.

Innehåll under webbinariet:

  • Förståelse för strategisk portföljstyrning

Få en klar bild av vad strategisk portföljstyrning innebär och varför det är viktigt för din organisation.

  • Tekniker för projektprioritering

Lär dig specifika metoder för att prioritera projekt som är i linje med dina strategiska mål.

  • AI-förbättrat beslutsfattande

Få insikter i hur AI kan användas för att förbättra beslutsprocesser och göra mer informerade val.

  • Gruppbaserat beslutsfattande

Förstå dynamiken i gruppbaserat beslutsfattande och hur du kan förbättra effektiviteten i dessa processer.

  • Praktiska tips och exempel

Ta del av praktiska exempel och konkreta tips som du kan börja använda direkt för att förbättra din projektportföljstyrning.

Föreläsarna är Michael Mirhaba och Hannes Göbel som leder följande utbildning hos IDG Academy:

Kursledare: Michael Mirbaha och Hannes Göbel

 

Michael Mirbaha (M.Sc.Eng., M.Sc.Econ.) är managementkonsult med inriktning på strategisk portföljstyrning, industridoktorand inom området beslutsstödsystem med AI-funktionalitet samt VD för Strategizly som tillhandahåller ett AI-baserat beslutsstödsystem för portföljstyrning. Michael är uppskattad för sina föredrag och är en erfaren utbildare vid universitet- och företagsutbildningar.

 

Hannes Göbel (Dr.) är prefekt och forskare på Högskolan i Borås med bakgrund inom managementkonsulting. Han har omfattande erfarenhet från olika forskningsstudier inom digital innovation och transformation med ett specifikt fokus på hur artificiell intelligens och mänsklig intelligens kan kombineras för att organisationer ska kunna fatta bättre beslut. Hannes är en inspirerande föredragshållare och erfaren utbildare vid universitet- och företagsutbildningar.

Boka nu

Inga kurstillfällen

Just nu finns det inga kurstillfällen inbokade. Lämna din epostadress och du får information om kommande datum.

Just nu finns det inga kurstillfällen inbokade. Lämna din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad om kommande datum.

Pris:
Kostnadsfritt

Plats:

  • Webbinariet äger rum i Zoom

Omfattning: Ca 45 min, 12.15-13.00.

Frågor? Maila oss på academy@idg.se

 

Kontakt

Välkommen att maila oss på academy@idg.se.

Håll dig uppdaterad om nya utbildningar

Just nu finns det inga kurstillfällen inbokade. Lämna din epostadress nedan så håller vi dig uppdaterad om kommande datum.

Några av de företag vi utbildat tidigare

Upptäck våra andra utbildningar: